BUFFETTEN

Warme buffetten voor € 19,50 p.p. vanaf 20 personen

Optioneel buffet voor € 13,50 ; keuze uit 1 vleesgerecht of vegetarisch hoofdgerecht, met pasta of een aardappelgerecht en een salade.
Keuze uit 8 thema buffetten. In overleg kunnen onderdelen aangepast worden.

1 | Italiaans buffet 1:

  • Siciliaanse stoof van rundvlees, kappertjes, aubergine, linzen, olijven, citroenrasp
  • Pasta met chilipeper, olie en peterselie
  • Filodeeg-rol met groene asperge, mozzarella en ham
  • Mini pizza van bladerdeeg met ricotta, zoete ui en verse tomaatjes
  • Gegrilde groente met aioli dressing; paprika, courgette, aubergine
  • Salade caprese: tomaat, mozzarella, basilicum
  • Bladsalade met frisse frambozendressing
  • Parmezaan, huisgemaakt knoflookbrood

2 | Italiaans buffet 2:

  • Lasagne met gehakt en ricotta, of lasagne met kabeljauw,  of vegetarische lasagne met champignons, linzen en pittige kaas
  • Filodeeg-rol met groene asperge, mozzarella en ham
  • Mini pizza van bladerdeeg met ricotta, zoete ui en verse tomaatjes
  • Gegrilde groente met aioli dressing; paprika, courgette, aubergine
  • Salade caprese: tomaat, mozzarella, basilicum
  • Bladsalade met frisse frambozendressing
  • Huisgemaakt knoflookbrood

3 | Spaans buffet:

  • Rijk gevulde Spaanse paella met kabeljauw, stukken kip, scampi, inktvis, mosselen, zwarte olijven
  • Empanada met pittig gehakt
  • Mini zoete aardappel galette met bacon, chilipeper en geitenkaas of roomkaas Gegrilde groente met ansjovis-dressing; paprika, courgette, aubergine
  • Gemengde salade met frisse frambozendressing
  • Huisgemaakt knoflookbrood

4 | Grieks buffet:

  • Gyros van sappige kip
  • Gevulde paprika of aubergine met rundergehakt, tomaat,  gerookte paprika, ricotta en stukjes champignons.
  • Huisgemaakte tzatziki
  • Krokante aardappeltaart met ui
  • Driehoekje van filodeeg gevuld met verse spinazie, munt, citroen en feta
  • Griekse salade met rode ui, komkommer, tomaat, zwarte olijven en feta en een frisse dressing
  • Gegrilde groente met dressing; paprika, courgette, aubergine
  • Huisgemaakt knoflookbrood

5 | Bourgondisch buffet:

  • Runderstoof met trappistenbier en champignons
  • Kalkoen Provençaal met tomaat, courgette, ui en aubergine
  • Aardappeltaart met ui en bacon
  • Mini quiche Lorraine met ham en prei
  • Gemengde bladsalade met frisse frambozendressing
  • Knolselderijsalade met wortel, kool, appel en rozijnen
  • Huisgemaakt knoflookbrood

6 | Oosters buffet:

  • Tikka Masala curry met sappige kip
  • Gebakken rijst met groente
  • Huisgemaakt naanbrood met knoflookolie
  • Huisgemaakte loempia’s met reepjes omelet en gemarineerde taugé, wortel en kool
  • Gestoomde springroll van in bouillon geblancheerde groente met garnalen
  • Gebakken banaan
  • Aziatische salade van paksoi en andere verse Aziatische groente, mango en een zoet pittige sesamdressing

7 | Mexicaans buffet:

  • Enchilada’s gevuld met pittig gehakt
  • Quesadilla met tomaat, mais, zwarte bonen, rode ui, cheddar
  • Avocadosaus
  • Rijstsalade met stukjes kip, ananas, mango, verse paprika, komkommer, feta en een frisse chili dressing
  • Zoete aardapel friet
  • Tortillawrapje met bacon, hummus en verse spinazie
  • Gemengde salade van groene bladsla, komkommer, tomaat, rode ui en een yoghurtdressing.

8 | Marokkaans buffet:

  • Tajine met kip en Ras El Hanout specerijen, kikkererwten, aubergine en rozijnen
  • Gehaktballetjes in tomatensaus met zwarte olijven
  • Marokkaans plat brood
  • Huisgemaakte Hummus met gerookte paprika
  • Mini driehoekje gevuld met verse spinazie, munt, citroen en feta
  • Empanadilla met feta, olijven en stukjes zongedroogde tomaat
  • Couscous salade met abrikozen, amandelen, courgette, feta, gegrilde rode paprika en rucola
  • Gemengde salade met o.a. bladsla, geraspte wortel en een frisse sinaasappeldressing